torsdag

 
 
Dricker mitt morgonkaffe och letar efter inspiration till kontoret, hade en bild i huvudet men jag ändrar mig ju som alltid hundra gånger innan jag har bestämt mig. Ska bara ta det lugnt ett tag och sedan möta mamma på stan för att leta present till Tilda som blir två år snart, förstår inte hur tiden kan gå så fort. Hade en perfekt eftermiddag med pappa igår, började med att Ninni kom och drack lite kaffe med oss innan vi åkte till Borlänge. Att shoppa med pappa innebär flera timmar med kassar i händerna och gå i alla butiker som finns, typ. 
 
Skulle med för att köpa jeans, men kommer som vanligt mest hem med träningskläder. Mitt försvar är faktiskt att jag har gått upp en storlek och behöver fylla på med nya tights! Hittade faktiskt ett par jeans igår som passar min lite större rumpa och smala midja, blev så glad. Har letat och letat och gav nästan upp ett tag! 
 
Åkte till gymmet runt halv tio igårkväll, men jag hade energi och jag ville inte missa ett till pass. Bra tempo och ryggen var sedan HELT slut, var så trött i ländryggen att jag nästan grinade och skrattade på samma gång, den där stumma känslan med galen pump. Älskar det! Jag älskar utveckling nästan liite för mycket för att tävla om något år men vi får se. Jag har junior-sm som ett mål och känner jag mig inte redo så hoppar jag den bara. 
0 kommentarer